VII Jornada lingüística i cultural. Patrimoni cultural Europeu.

Com cada any, el darrer dia abans de les vacances de Pasqua, al centre organitzam una jornada lingüística i cultural sobre un tema concret. Engany és l'any del Patrimoni Cultural Europeu, per la qual cosa hem decidit usar aquest tema per a la jornada. 

 

Durant la primera franja horària els alumnes que ho desitgin duran a terme una cursa solidària en favor de   

Després del pati començarà la segona franja horària dividida en dos torns de tallers organitzats pels diferents departaments. També n'hi ha un organitzats pels dinamitzadors socials de l'Ajuntament de Marratxí. 

Podeu consultar tots els tallers AQUÍ. 

 

A l'horabaixa, a les 18:30 (al pavelló) es durà a terme una xerrada-col·loqui amb el policia tutor de l'institut.  El títol de la ponència és "EDUCAR PER A PROTEGIR". El ponent ens parlarà dels perills de les noves tecnologies i la necessitat d'educar els al·lots convenientment. 

La direcció del centre recomanam l'assistència a la ponència perquè el policia-tutor coneix de primera mà les principals problemàtiques dels adolescents del municipi i pot servir de guia per prevenir o per ajudar a resoldre conflictes relacionats amb aquest tema.